--- vrije plaatsen
24/7 OPEN
  • pagetitle pagetitle pagetitle
  • pagetitle pagetitle pagetitle
  • pagetitle pagetitle pagetitle

Zakelijk

Abonnementen 

Woont of werkt u in Deventer, kies dan een abonnement dat bij u past. Wij hebben jaar- en maandabonnementen voor vijf of zeven dagen van de week.

Vijfdaags abonnement 

Werkt u in Deventer en heeft u een plek nodig om uw auto vijf dagen per week te parkeren? Dan is dit abonnement erg aantrekkelijk voor u.

- Vijf dagen in de week 24 uur een parkeerplaats
- Een vaste plek in de Centrumgarage, verzekerd van deze plek
- Eenvoudig in- en uitrijden

Zevendaags abonnement 

Woont u in Deventer en heeft u een plek nodig om uw auto zeven dagen per week te parkeren? Dan is dit abonnement erg aantrekkelijk voor u.

- Zeven dagen in de week 24 uur een parkeerplaats
- Een vaste plek in de Centrumgarage, altijd verzekerd van een parkeerplaats
- Eenvoudig in- en uitrijden

Adverteren in de Centrumgarage met uw onderneming 

In de Centrumgarage bewegen zich jaarlijks meer dan één miljoen mensen die onze binnenstad een bezoek brengen. Deze parkeerders rijden de garage in en kijken om zich heen naar een plekje. De perfecte plek dus om uw onderneming/bedrijf te promoten.

Bent u geïnteresseerd in adverteren in de Centrumgarage voor vriendelijke tarieven. Neem dan contact op via: info@centrumgaragedeventer.nl of bel naar: 0570- 616 099.

Gezamenlijke acties 

De Centrumgarage staat altijd open voor een samenwerking met u. Zo hebben we regelmatig samenwerkingen met winkels, horeca en de cultuursector.

Bent u ook geïnteresseerd in een eventuele samenwerking met de Centrumgarage. Neem dan contact op via: info@centrumgaragedeventer.nl of bel naar: 0570- 616 099.

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.