--- vrije plaatsen
24/7 OPEN
  • Visual Visual Visual

Over de Centrumgarage

Over de Centrumgarage
De Centrumgarage is al meer dan 40 jaar een begrip in Deventer. De Centrumgarage is in 1978 opgericht en is niet maar zo een parkeergarage. Het is een uitkomst van een gezamenlijke inspanning van Deventer binnenstad-ondernemers, de middenstand.

Deze middenstanders staken eind jaren 60 de koppen bij elkaar om de haalbaarheid van een parkeergarage in het centrum van de stad te onderzoeken. De middenstanders zijn zelf bij winkeliers langsgegaan om geld in te zamelen. Uiteindelijk, jaren later, kwam de financiering rond. De Centrumgarage is de garage vóór en dóór de middenstand.

De Centrumgarage
De Centrumgarage trekt wekelijks ongeveer 10.000 bezoekers. De garage kent 575 parkeerplaatsen waarvan 12 elektrisch, 500 vrije plaatsen en 75 abonnementen. Het is een vrijwel volledig overdekte garage, met uitzondering van het bovendek. Daarnaast is er ruimte voor ondernemers om te adverteren in de garage.

Het team
Het team van de Centrumgarage bevordert het Warme Welkom in de binnenstad van Deventer. De parkeermedewerkers staan tijdens winkeluren voor u klaar om u te helpen, uw vragen te beantwoorden en de veiligheid te waarborgen. Op deze manier kunt u zonder zorgen parkeren in het centrum van Deventer.

Missie
“De Centrumgarage biedt een warm welkom voor parkeerders in de binnenstad van Deventer.
De Centrumgarage is een actieve partner en een begrip binnen ondernemend Deventer.”

Visie
“De Centrumgarage streeft ernaar de meest gewaardeerde en service-gerichte parkeergarage te zijn van de binnenstad van Deventer.“Een Warm Welkom bij de Centrumgarage!”

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.